Încă nu v-ați verificat adresa de email

Claudio Gabellone

Expert Aparate de jocuri mecanice și automate de vânzare

Este fascinat să vezi ce pot face aparatele de jocuri electronice și aparatele automate vechi cu mecanisme relativ simple.

Cu o mamă olandeză și un tată italian, Claudio Gabellone a luat cu cu el ce e mai bun din cele două culturi. Acest lucru se aplică și cu privire la pasiunile sale: antichitățile și ingineria. Înclinația pentru antichități o are de la mama sa, care făcea comerț cu antichități. Și-a dezvoltat pasiunea pentru inginerie la o companie tehnică, unde a lucrat la proiecte IT. În loc să lucreze el însuși la brațul robotic , a proiectat panourile de comandă care le operau. Când Claudio Gabellone s-a mutat înapoi în Italia, și-a pus in practică experiența în restaurarea aparatelor de jocuri electronice si apartelor automate. A început cu un singur aparat automat, dar apoi a început să călătorească prin Europa și să colecteze tot ce găsea cu slot pentru monede.

Cu experiența și cunoștințele sale, Claudio Gabellone este reprezentantul perfect pentru Catawiki în Italia. Cunoștințele sale referitoare la piață și contactele sale variate se văd în numărul considerabil de loturi interesante pentru licitațiile sale. Loturi la care el,ca un adevărat technician, lucrează în fiecare săptămână pentru a se asigura că funcționează corespunzător. Claudio Gabellone pune foarte mare accent pe accesibilitate. Licitațiile sale găzduiesc reale capodopere pentru fanaticii experimentați, dar și obiecte mai puțin exclusiviste pentru colecționarii începători. Astfel el speră să încânte publicul Italian prin oportunitatea unei platfome internationale precum cea pe care o oferă Catawiki.

 • Peste 10 ani de experiență în restaurarea aparatelor de jocuri electronice și aparatelor automate vechi
 • Și-a creat o rețea pe întreg teritoriul Europei
 • Cunoscător al pieței
 • Vorbește fluent Olandeza și Italiana

Se închide azi

Alte licitații

Cum să vindeți cu Catawiki

 1. 1. Înregistrare vânzător

  Înregistrați-vă în mod gratuit ca vânzător. Puteți scoate la licitație oricât de multe obiecte speciale de calitate superioară doriți.

 2. 2. Trimiteți articolele

  După ce articolele și descrierile dvs. au fost aprobate de experții noștri, vor fi programate pentru licitație.

 3. 3. Fiorul licitației

  Trăiți emoția primirii ofertelor licitanților din toată lumea pentru articolele trimise de dvs.!

 4. 4. Câștigați bani în siguranță

  Nu va trebui să livrați articolele dvs. înainte de efectuarea plății de către cumpărător. Catawiki administrează plățile dintre cumpărători și vânzători.

Avantajele licitațiilor Catawiki

 • Câștiguri ridicate

 • Vânzări prompte

 • Format plată securizată

 • Public internațional de licitație

 • Supraveghere de către expert

 • Preț de rezervă opțional pentru articole scumpe

 • Serviciu profesional de relații cu clienții

 • Prietenos cu utilizatorul

Începeți să vindeți acum

Descărcați Aplicația de Licitații Catawiki pentru iPhone

Descărcați din App Store Descărcați din App Store

X
Încă nu v-ați înregistrat?
Creând-vă contul gratuit Catawiki, veți putea licita la oricare dintre cele 50,000 de obiecte speciale, scoase la licitație săptămânal.
sau Conectare