Încă nu v-ați verificat adresa de email

Robin Hiemstra

Expert Discuri / Vinil / Instrumente muzicale

Am fost pasionat de chitare din momentul în care l-am văzut pe Slash cântând live.

Robin Hiemstra avea 12 ani când tatăl său l-a dus pentru prima dată la un concert live al formație Guns N’ Roses în Parcul Goffert în Nijmegen, Olanda. Imaginea legendarului chitarist Slash, și a impresionantelor solo-uri de chitară l-au fascinat. Atunci a luat naștere fascinația sa fără sfârșit pentru chitare. Când a stâns ceva bani, a cumpărat imitația modelul Les Paul. Acesta a fost modestul început al unei colecții imense , care se extinde și se reînnoiește în permanență. Robin Hiemstra se mișcă încet, dar sigur în piața de chitare și combină cunoștințele sale despre chitare și studiile sale (Economie Comercială), pentru a cumpăra și vinde cu succes.

Mai devreme sau mai târziu, un așa expert precum Robin Hiemstra își găsește drumul către Catawiki. În calitate de adjudecător, organizează licitațiile de Chitare, și de asemenea alte licitații tematice. În general cele care trec sunt chitarele semnate de către marii artiști, Fernder-urile vechi și Gibson-urile exclusive. Datorită experienței sale, Robin Hiemstra știe exact ce anume să caute. Calitatea, anul fabricației și starea în care se află sunt caracteristicile esențiale. Dar cu toate acestea, propriile sale cunoștințe rămân cele mai importante. În calitate de colecționar, știe cu exactitate ce anume poți găsi. Întotdeauna se gândește la licitanți și vânzători, astfel ca toată lumea să fie în câștig în cadrul licitațiilor sale.

 • Peste 10 ani de experiență comercială
 • Cunoștinte de piață
 • Colecționar pasionat
 • Iubitor de chitare încă de când era tânăr

Cum să vindeți cu Catawiki

 1. 1. Înregistrare vânzător

  Înregistrați-vă în mod gratuit ca vânzător. Puteți scoate la licitație oricât de multe obiecte speciale de calitate superioară doriți.

 2. 2. Trimiteți articolele

  După ce articolele și descrierile dvs. au fost aprobate de experții noștri, vor fi programate pentru licitație.

 3. 3. Fiorul licitației

  Trăiți emoția primirii ofertelor licitanților din toată lumea pentru articolele trimise de dvs.!

 4. 4. Câștigați bani în siguranță

  Nu va trebui să livrați articolele dvs. înainte de efectuarea plății de către cumpărător. Catawiki administrează plățile dintre cumpărători și vânzători.

Avantajele licitațiilor Catawiki

 • Câștiguri ridicate

 • Vânzări prompte

 • Format plată securizată

 • Public internațional de licitație

 • Supraveghere de către expert

 • Preț de rezervă opțional pentru articole scumpe

 • Serviciu profesional de relații cu clienții

 • Prietenos cu utilizatorul

Începeți să vindeți acum

Descărcați Aplicația de Licitații Catawiki pentru iPhone

Descărcați din App Store Descărcați din App Store

X
Încă nu v-ați înregistrat?
Creând-vă contul gratuit Catawiki, veți putea licita la oricare dintre cele 50,000 de obiecte speciale, scoase la licitație săptămânal.
sau Conectare