Încă nu v-ați verificat adresa de email

Romain Marsot

Expert Ceasuri

Un ceas este povestea pe care o spune.

Romain Marsot

Întotdeauna a existat un vânzător în Romain Marsot. Încă de la vârsta de șase ani vindea mobile borcante aruncată de către părinții lui într-o manieră cu totul captivantă. La aceeași vârstă , a început să poarte ceasuri. Deja începuse să iubească acele obiecte intrigante. Consideră că, împreună cu butonii, ceasul este cea mai importantă piesă de bijuterie pentru un bărbat. Romain Marsot a lucrat mereu în industria ceasurilor (la mâna a doua). A lucrat ca manager în Paris, Cannes și Lyon, pentru cel mai mare magazine de ceasuri din Franța. După câțiva ani, a venit momentul să îți deschidă propria afacere, combinând un magazine online cu unul fizic.

Datorită experienței sale profesionale, Romain Silva are o rețea largă pe întreg teritoriul Franței. Folosește această rețea pentru a realiza cele mai mari și de înaltă calitate licitații din Franța. Își dorește să reușească acest lucru în special cu ceasurile vintage, unde este o cerere mare. Sunt foarte populare în special modele clasice de Rolex, precum Submariner, Datejust și Daytona. Potrivit lui Romain Marsot, motivul pentru care aceste ceasuri sunt într-atât de populare este datorită contextului istoric și a fascinantelor povești pe care le spun, povești la care ofertanții la Catawiki își pot adăuga propriul lor capitol captivant.

 • Peste 10 ani de experiență profesională
 • Deține o companie de ceasuri exclusive
 • Experiență comercială remarcabilă

Se închide azi

Alte licitații

În lumina reflectoarelor

Cum să vindeți cu Catawiki

 1. 1. Înregistrare vânzător

  Înregistrați-vă în mod gratuit ca vânzător. Puteți scoate la licitație oricât de multe obiecte speciale de calitate superioară doriți.

 2. 2. Trimiteți articolele

  După ce articolele și descrierile dvs. au fost aprobate de experții noștri, vor fi programate pentru licitație.

 3. 3. Fiorul licitației

  Trăiți emoția primirii ofertelor licitanților din toată lumea pentru articolele trimise de dvs.!

 4. 4. Câștigați bani în siguranță

  Nu va trebui să livrați articolele dvs. înainte de efectuarea plății de către cumpărător. Catawiki administrează plățile dintre cumpărători și vânzători.

Avantajele licitațiilor Catawiki

 • Câștiguri ridicate

 • Vânzări prompte

 • Format plată securizată

 • Public internațional de licitație

 • Supraveghere de către expert

 • Preț de rezervă opțional pentru articole scumpe

 • Serviciu profesional de relații cu clienții

 • Prietenos cu utilizatorul

Începeți să vindeți acum

X
Încă nu v-ați înregistrat?
Creând-vă contul gratuit Catawiki, veți putea licita la oricare dintre cele 50,000 de obiecte speciale, scoase la licitație săptămânal.
sau Conectare