Încă nu v-ați verificat adresa de email

Sara Sironi

Expert Diamante

Văd frumusețea în toate tipurile de pietre, chiar și în pietricele!

Sara Sironi

Sara Sironi a avut întotdeauna o preferință pentru pietre în comparație cu orice altceva. Pe când alți copii erau fascinați de florile frumoase, atenția Sarei a fost captată de pietricele de lângă acestea. Inevitabil, Sara a devenit geologist, dar a ajuns să aibă un loc de muncă care nu-i plăcea. Atunci a fost momentul când Sara s-a decis să se specializeze în pietre prețioase, după care a prins un post într-o companie mare în piața de lux. Acolo i s-a cerut să clasifice pietrele prețioase și diamantele de înaltă calitate, calificându-le pentru utilizarea în cele mai prețioase bijuterii și logo-uri gravate. Sara a început să lucreze liber profesionist, cumpărând pietre pentru clienții săi și coordonând producția de bijuterii prețioase. Experiența Sarei Sironi a transformat-o într-un expert în diamante desăvârșit. Știe exact ce anume face ca o piatră să fie frumoasă și cum să le clasifice în mod corespunzător. Experiența sa cu privire la cumpărături i-a oferit Sarei foarte multe cunoștințe cu privire la piața de diamante și a transformat-o într-un negociator abil pentru cele mai bune prețuri disponibile. Oricând are posibilitatea, Sara vizitează cei mai importanți vânzători ai săi. Cunoscându-i pe ei și cunoscându-le munca, se asigură că doar cele mai atrăgătoare loturi intră la licitațiile ei, întotdeauna cu un preț de rezervă corect.

 • Peste 10 ani de experiență profesională
 • Geologist și gemologist (G.I.A.)
 • Experiență cu pietrele și diamantele de înaltă calitate

Se închide azi

Alte licitații

În lumina reflectoarelor

Cum să vindeți cu Catawiki

 1. 1. Înregistrare vânzător

  Înregistrați-vă în mod gratuit ca vânzător. Puteți scoate la licitație oricât de multe obiecte speciale de calitate superioară doriți.

 2. 2. Trimiteți articolele

  După ce articolele și descrierile dvs. au fost aprobate de experții noștri, vor fi programate pentru licitație.

 3. 3. Fiorul licitației

  Trăiți emoția primirii ofertelor licitanților din toată lumea pentru articolele trimise de dvs.!

 4. 4. Câștigați bani în siguranță

  Nu va trebui să livrați articolele dvs. înainte de efectuarea plății de către cumpărător. Catawiki administrează plățile dintre cumpărători și vânzători.

Avantajele licitațiilor Catawiki

 • Câștiguri ridicate

 • Vânzări prompte

 • Format plată securizată

 • Public internațional de licitație

 • Supraveghere de către expert

 • Preț de rezervă opțional pentru articole scumpe

 • Serviciu profesional de relații cu clienții

 • Prietenos cu utilizatorul

Începeți să vindeți acum

X
Încă nu v-ați înregistrat?
Creând-vă contul gratuit Catawiki, veți putea licita la oricare dintre cele 50,000 de obiecte speciale, scoase la licitație săptămânal.
sau Conectare