Încă nu v-ați verificat adresa de email

Yunheng Deng

Expert Monede

Poți deveni un expert numismatic doar citind cărți? Acest lucru nu este posibil!

Yunheng Deng

Când Yunheng era mic, mama sa lucra la banca locală și câteodată aducea acasă monede comemorative abia scoase în circulație. Imediat a devenit fascinat de minunatele modele de monede, și folosea dicționarul pentru a afla semnificația textului de pe ele. Când era în școala generală, bunicul său i-a dăruit un număr considerabil de monede antice Chinezești. A aranjat monedele în ordine cronologică, le-a pus pe o bucată de carton și le-a arătat prietenilor săi.

După cum vă puteți imagina, colecționarea de monede este un subiect larg. La un moment dat, Yunheng a trebuit să aleagă o direcție de specializare. Atunci s-a hotărât să se specializeze în monede Asiatice. Dar cum a câștigat expertiza?

Poți deveni un expert numismatic doar citind cărți? După părearea lui Yunheng, nu este posibil. Pentru a deveni expert în monede, trebuie să experimentezi magia colecționării, cumpărării și vânzării de monede, să povestești cu ceilalți colecționare și comercianți de monede, să mergi în piețe și târguri și să faci unele cercetări. Astfel, Yunheng și-a clădit cunoștințele și acum este un mare expert de monede la Catawiki.

Yunheng oferă Catawiki expertiza sa, vasta sa cunoștință cu privire la o varietate de monede, și pasiunea și entuziasmul său. Cu o vastă rețea de contacte în Asia, adoră să continue să învețe și să descopere noi comori de monede. În felul acesta, poate organiza licitații variate cu monede de înaltă calitate ce ascund în spatele lor povești rare și interesante.

 • Peste 30 de ani de experiență ca și colecționar de monede
 • Pasionat de poveștile din spatele monedelor
 • Rețea largă de contacte Asiatice

Se închide azi

Alte licitații

În lumina reflectoarelor

Cum să vindeți cu Catawiki

 1. 1. Înregistrare vânzător

  Înregistrați-vă în mod gratuit ca vânzător. Puteți scoate la licitație oricât de multe obiecte speciale de calitate superioară doriți.

 2. 2. Trimiteți articolele

  După ce articolele și descrierile dvs. au fost aprobate de experții noștri, vor fi programate pentru licitație.

 3. 3. Fiorul licitației

  Trăiți emoția primirii ofertelor licitanților din toată lumea pentru articolele trimise de dvs.!

 4. 4. Câștigați bani în siguranță

  Nu va trebui să livrați articolele dvs. înainte de efectuarea plății de către cumpărător. Catawiki administrează plățile dintre cumpărători și vânzători.

Avantajele licitațiilor Catawiki

 • Câștiguri ridicate

 • Vânzări prompte

 • Format plată securizată

 • Public internațional de licitație

 • Supraveghere de către expert

 • Preț de rezervă opțional pentru articole scumpe

 • Serviciu profesional de relații cu clienții

 • Prietenos cu utilizatorul

Începeți să vindeți acum

X
Încă nu v-ați înregistrat?
Creând-vă contul gratuit Catawiki, veți putea licita la oricare dintre cele 50,000 de obiecte speciale, scoase la licitație săptămânal.
sau Conectare