Încă nu v-ați verificat adresa de email

Julien Cohen

Expert Benzi desenate / Ceasuri / Design / Discuri / Vinil / Jucării și jocuri pe tablă / Mașini clasice / Motociclete și motorete / Pietre prețioase / Sport / Whisky

Fii curios!

Julien Cohen

În calitate de om de afaceri autodidact, Julien Cohen a lansat peste 15 companies în diferite domenii, de la publicitate și telecomunicații la transport. Adoră să înnoiască și să reinventeze domeniile în care lucrează.

Bărbatul cu ochelari albaștri este cunoscut ca și principalul cumpărător al show-ului de top al televiziunii franceze, Affaire Conclue. În fiecare zi, își satisface apetitul pentru achiziționare și adrenalină în fața a 2.3 milioane de telespectatori.

Pasiunea sa pentru antichități, obiecte rare și decorațiuni s-a dezvoltat de la o vârstă fragedă, datorită părinților săi. Mulțimea de obiecte pe care le-a achiziționat de-a lungul timpului, l-au împins să-și deschidă primul magazin de antichități în Saint-Ouen în 2014. Conceptul său inovativ a încântat patru simțuri, vederea, atingerea, auzul și mirosul, și și-a transformat magazinul într-un loc miraculos și minunat, disponibil tuturor.

Succesul a fost imediat și i-a permis lui Julien să deschidă alte magazine în Paris și Bruxelles. Prin intermediul acestor magazine, continuă să-și împărtășească descoperirile și pasiunea sa atât pentru obiectele de zi cu zi cât și pentru cele excepționale, pe care le colecționează sau le transformă cu ajutorul lui Boris, talentatul său ‘Gyro Gearloose’.

 • Antreprenor autodidact plin de curiozități
 • Pasiune pentru obiecte frumoase
 • Pasionat de antichități și comerciant de obiecte rare

Se închide azi

Alte licitații

În lumina reflectoarelor

Cum să vindeți cu Catawiki

 1. 1. Înregistrare vânzător

  Înregistrați-vă în mod gratuit ca vânzător. Puteți scoate la licitație oricât de multe obiecte speciale de calitate superioară doriți.

 2. 2. Trimiteți articolele

  După ce articolele și descrierile dvs. au fost aprobate de experții noștri, vor fi programate pentru licitație.

 3. 3. Fiorul licitației

  Trăiți emoția primirii ofertelor licitanților din toată lumea pentru articolele trimise de dvs.!

 4. 4. Câștigați bani în siguranță

  Nu va trebui să livrați articolele dvs. înainte de efectuarea plății de către cumpărător. Catawiki administrează plățile dintre cumpărători și vânzători.

Avantajele licitațiilor Catawiki

 • Câștiguri ridicate

 • Vânzări prompte

 • Format plată securizată

 • Public internațional de licitație

 • Supraveghere de către expert

 • Preț de rezervă opțional pentru articole scumpe

 • Serviciu profesional de relații cu clienții

 • Prietenos cu utilizatorul

Începeți să vindeți acum

X
Încă nu v-ați înregistrat?
Creând-vă contul gratuit Catawiki, veți putea licita la oricare dintre cele 50,000 de obiecte speciale, scoase la licitație săptămânal.
sau Conectare