Încă nu v-ați verificat adresa de email

Anke Sperling

Expert Artă (modernă)

Pentru mine, arta nu este despre frumusețe, ci despre o înțelegere mai profundă cu privire la motivul pentru care această piesă de artă a fost creată.

Anke Sperling

Cele mai minunate piese de artă modernă vă sunt aduse de Anke Sperling

Încă de când Anke Sperling era copil, a avut o pasiune profundă pentru arhitectură. Când era mai tânără era interesată doar în arhitectura Evului Mediu. Pe perioada studiilor sale în istoria artei, Anke a făcut o pasiune pentru teoria arhitecturii Renancentiste. Din acel moment a înțeles existența și frumusețea arhitecturii contemporane și pasiunea ei pentru picturile din evul mediu, Renașterea și arta modernă s-au dezvoltat foarte rapid.

Anke a absolvit studiile de istoria artei și arta medievală ca Magistra Artium (M.A.). După aceea, a lucrat pentru diferite muzee, în diefrite case de licitații și a lucrat pentru Auctionata (o casă de licitații online închisă) fiind unul dintre experții principali ai departamentului de artă contemporană. Este de asemenea consultant de artă ce lucrează cu artiști faimoși. Anke a continuat de asemenea să lucreze ca și curator la o casă de licitații pe perioada studiilor sale, astfel că deține o vastă experiență cu diferite tehnici și materiale.

Anke s-a alăturat Catawiki ca expert de artă modernă în Martie 2020, cu convingerea că piața de artă online este viitorul. Acum este bucuroasă să aducă vasta sa cunoștință la licitațiile de la Catawiki și adoră să învețe zilnic lucruri noi despre artă, artiști, tehnici și decor. Folosirea acestor cunoștințe pentru a realiza evaluări și descrieri adecvate pentru loturile oferite este vital pentru ea în a bucura vânzătorii cu vânzările lor, îndeplinind în același timp așteptările cumpărătorilor.

 • Magistra Artium (M.A.) în istoria artei și arta medievală
 • peste 15 ani de experiență la diferite case de licitații și muzee
 • lucrează cu autentificarea și evaluarea pentru imprimări și multipli
 • în timpul liber a lucrat ca și curator la o casă de licitații

Se închide azi

Alte licitații

În lumina reflectoarelor

Cum să vindeți cu Catawiki

 1. 1. Înregistrare vânzător

  Înregistrați-vă în mod gratuit ca vânzător. Puteți scoate la licitație oricât de multe obiecte speciale de calitate superioară doriți.

 2. 2. Trimiteți articolele

  După ce articolele și descrierile dvs. au fost aprobate de experții noștri, vor fi programate pentru licitație.

 3. 3. Fiorul licitației

  Trăiți emoția primirii ofertelor licitanților din toată lumea pentru articolele trimise de dvs.!

 4. 4. Câștigați bani în siguranță

  Nu va trebui să livrați articolele dvs. înainte de efectuarea plății de către cumpărător. Catawiki administrează plățile dintre cumpărători și vânzători.

Avantajele licitațiilor Catawiki

 • Câștiguri ridicate

 • Vânzări prompte

 • Format plată securizată

 • Public internațional de licitație

 • Supraveghere de către expert

 • Preț de rezervă opțional pentru articole scumpe

 • Serviciu profesional de relații cu clienții

 • Prietenos cu utilizatorul

Începeți să vindeți acum

X
Încă nu v-ați înregistrat?
Creând-vă contul gratuit Catawiki, veți putea licita la oricare dintre cele 50,000 de obiecte speciale, scoase la licitație săptămânal.
sau Conectare