Asistență clienți

Cum vă putem ajuta?

Alegeți o categorie

Întrebările cele mai frecvente

 • Este Catawiki gratis?

  Crearea unui cont Catawiki este absolut gratuit. Conturile sunt utilizate pentru a cumpara sau vinde obiecte in cadrul unei licitatii. Cumparatorii si vanzatorii platesc comisioane doar pentru profiturile din loturi.

 • De ce este in siguranta sa cumperi prin Catawiki?

  Catawiki asigura o modalitate foarte sigura de plata. Prima data,platesti Catawiki pentru obiectul pe care l-ai castigat. Dupa aceasta informam vanzatorul ca ati transferat banii. Vanzatorul va trimite apoi obiectul cat mai repede posibil si la scurt timp este platit si el

 • De ce nu a fost acceptata oferta mea?

  Oferta dumneavoastra nu va fi acceptata daca este nevalida. Mesaje gen"Oferta nevalida" pot aparea cand suma introdusa nu este suficient de mare, cand suma introdusa include alte simboluri decat cifre ( cum ar fi o litera, o virgula sau o cratima), sau cand licitatia s-a incheiat deja.

 • As vrea sa plasez o oferta pe un obiect cu un pret de rezerva (PR). Ce inseamna?

  Unele loturi au un "pret de rezerva". Acesta este un pret minim ascuns pe care un vanzator l-a stabilit in consultare cu licitantul. Aceasta rezerva reprezinta pretul minim la care un vanzator ar fi in continuare dispus sa renunte la lotul sau. Preturile de rezerva pot fi stabilite pentru obiecte cu castiguri mari. Daca un pret de rezerva nu a fost intrunit odata ce licitatia a luat sfarsit, lotul specific nu va fi scos la licitatie.

 • Pot adauga un pret minim (Pret de Rezerva) la lotul meu?

  Unele loturi au fost setate cu un "Pret de rezerva". Acesta este un pret minim ascuns pe care un vanzator l-a stabilit consultandu-se cu licitantul. Aceasta rezerva este pretul minim la care un vanzator ar fi in continuare dispus sa renunte la un lot.Preturile de rezerva pot fi stabilite doar pentru obiecte cu venituri mari de asteptat.

  Daca un pret de rezerva nu a fost atins odata ce licitatia a luat sfarsit,acel lot particular nu va fi vandut la licitatie. Licitantii nostri vor evalua viabilitatea pretului nostru de rezerva sugerat inainte de aprobarea lotului dumneavoastra.

 • Detin o piesa originala valoroasa. Este obiectul meu potrivit pentru licitatie?

  Licitantii nostri sunt intotdeauna in cautarea unor obiecte interesante pentru licitatie. Puteti oferi obiecte orginale valoroase pentru ca licitantul sa le ia in considerare prin crearea unui lot pentru licitatia dorita. Licitantul va poate sfatui dupa aceea in ce licitatie (tematica) s-ar potrivi mai bine lotul dumneavoastra. In cazul in care ati dori o estimare a profitului inainte ca lotul dumneavoastra sa fie oferit, puteti intreba licitantul prin intermediul casutei text "Mesaj pentru licitant".

 • Am trimis un lot pentru licitatie. Cand va fi analizat?

  Licitantii nostri evalueaza toate loturile trimise cat mai repede posibil. Scopul nostru este sa analizam loturile dumneavoastra in termen de o saptamana. Cu toate acestea, pentru licitatii tematice sau licitatii extrem de populare, aceasta analiza poate dura putin mai mult. In momentul in care lotul dumneavoastra este acceptat, veti primi un mesaj automat.

 • Am castigat un lot. Cum transfer plata?

  După ce s-a încheiat licitația, cumpărătorii primesc un email ce conține un link către pagina de efectuare a plății. Se acceptă doar plata cu cardul sau prin transfer bancar. Dacă aveți un cont bancar Olandez, este posibilă selectarea unor metode alternative de plată, precum iDeal. Dacă aveți un cont bancar Belgian, puteți plati online folosind Bancontact sau MrCash. Dacă aveți un cont bancar German, puteți plăti cu DirecteBanking.

  Dacă nu veți reuși să transferați plata folosind serviciile noastre online, Catawiki oferă modalitatea de plată prin transfer bancar. În acest scop, veți primi un email cu toate informațiile relevante cu privire la plată.

 • Cand voi fi platit pentru lotul meu?

  Imediat ce cumpărătorul a achitat factura către Catawiki, trebuie să trimiteți lotul în termen de 3 zile lucrătoare sau să-l pregătiți pentru colectare. După ce ați expediat sau livrat lotul, puteți schimba statusul acestuia în 'trimis' or 'ridicat'. Plata vă va fi trimisă în termen de 14 zile, Miercurea, în condițiile în care nu au fost probleme cu privire la achiziție. Data când veți primi plata poate fi găsită în confirmarea plății trimise pe email.

  Catawiki acționează ca un intermediar între cumpărător și vânzător și păstrează plata până cand întreaga tranzacție este completă. În acest fel, cumpărăturile și vânzările pe Catawiki se efectuează în siguranță totală.

 • Cand ar trebuie sa expediez lotul?

  De indata ce ofertantul castigator a platit lotul, veti fi notificat prin e-mail. Dupa aceea, vi se va cere sa expediati obiectul in termen de 3 zile lucratoare.

Descărcați Aplicația de Licitații Catawiki pentru iPhone

Descărcați din App Store Descărcați din App Store

Abonați-vă la newsletterul Catawiki

Rămâneți la curent cu ultimele noutăți despre licitații și altele.

Vă puteţi dezabona oricând

Vă mulțumim, acum sunteți abonat la newsletter.