Asistență clienți

Cum vă putem ajuta?

Alegeți o categorie

Întrebările cele mai frecvente

 • Este Catawiki gratis?

  Crearea unui cont Catawiki este absolut gratuit. Conturile sunt utilizate pentru a cumpara sau vinde obiecte in cadrul unei licitatii. Cumparatorii si vanzatorii platesc comisioane doar pentru profiturile din loturi.

 • De ce este in siguranta sa cumperi prin Catawiki?

  Catawiki asigura o modalitate foarte sigura de plata. Prima data,platesti Catawiki pentru obiectul pe care l-ai castigat. Dupa aceasta informam vanzatorul ca ati transferat banii. Vanzatorul va trimite apoi obiectul cat mai repede posibil si la scurt timp este platit si el

 • De ce nu a fost acceptata oferta mea?

  Oferta dumneavoastra nu va fi acceptata daca este nevalida. Mesaje gen"Oferta nevalida" pot aparea cand suma introdusa nu este suficient de mare, cand suma introdusa include alte simboluri decat cifre ( cum ar fi o litera, o virgula sau o cratima), sau cand licitatia s-a incheiat deja.

 • As vrea sa plasez o oferta pe un obiect cu un pret de rezerva (PR). Ce inseamna?

  Unele loturi au un "pret de rezerva". Acesta este un pret minim ascuns pe care un vanzator l-a stabilit in consultare cu licitantul. Aceasta rezerva reprezinta pretul minim la care un vanzator ar fi in continuare dispus sa renunte la lotul sau. Preturile de rezerva pot fi stabilite pentru obiecte cu castiguri mari. Daca un pret de rezerva nu a fost intrunit odata ce licitatia a luat sfarsit, lotul specific nu va fi scos la licitatie.

 • Pot adauga un pret minim (Pret de Rezerva) la lotul meu?

  Unele loturi au fost setate cu un "Pret de rezerva". Acesta este un pret minim ascuns pe care un vanzator l-a stabilit consultandu-se cu licitantul. Aceasta rezerva este pretul minim la care un vanzator ar fi in continuare dispus sa renunte la un lot.Preturile de rezerva pot fi stabilite doar pentru obiecte cu venituri mari de asteptat.

  Daca un pret de rezerva nu a fost atins odata ce licitatia a luat sfarsit,acel lot particular nu va fi vandut la licitatie. Licitantii nostri vor evalua viabilitatea pretului nostru de rezerva sugerat inainte de aprobarea lotului dumneavoastra.

 • Detin o piesa originala valoroasa. Este obiectul meu potrivit pentru licitatie?

  Licitantii nostri sunt intotdeauna in cautarea unor obiecte interesante pentru licitatie. Puteti oferi obiecte orginale valoroase pentru ca licitantul sa le ia in considerare prin crearea unui lot pentru licitatia dorita. Licitantul va poate sfatui dupa aceea in ce licitatie (tematica) s-ar potrivi mai bine lotul dumneavoastra. In cazul in care ati dori o estimare a profitului inainte ca lotul dumneavoastra sa fie oferit, puteti intreba licitantul prin intermediul casutei text "Mesaj pentru licitant".

 • Am trimis un lot pentru licitatie. Cand va fi analizat?

  Licitantii nostri evalueaza toate loturile trimise cat mai repede posibil. Scopul nostru este sa analizam loturile dumneavoastra in termen de o saptamana. Cu toate acestea, pentru licitatii tematice sau licitatii extrem de populare, aceasta analiza poate dura putin mai mult. In momentul in care lotul dumneavoastra este acceptat, veti primi un mesaj automat.

 • Am castigat un lot. Cum transfer plata?

  After the auction has closed, buyers are sent an email containing a link to the payment page. You can pay by credit card or bank transfer only. If you have a Dutch bank account, it's possible to select alternative methods of payment, such as iDeal. If you have a Belgian bank account, you can pay online also using Bancontact or MrCash. If you have a German bank account, you can pay also with DirecteBanking.

  If you are unable to transfer payment using our online resources, Catawiki offers the possibility to pay by bank transfer. To this end, you will receive an email with all the relevant payment information.

 • Cand voi fi platit pentru lotul meu?

  Odata ce cumparatorul a platit factura catre Catawiki, trebuie sa trimiteti lotul in termen de 3 zile lucratoare sau sa il pregatiti pentru a fi ridicat.Odata ce ati expediat sau livrat lotul, puteti schimba statusul lotului de la "trimis" la "colectionat". Plata dumneavoastra va fi trimisa apoi 14 zile mai tarziu, in urmatoarea Miercuri. Aceasta zi de plata poate fi gasita si in confirmarea de plata pe care v-am trimis-o prin e-mail.

  Catawiki actioneaza ca un intermediar intre cumparator si vanzator si retine plata pana in momentul in care se finalizeaza tranzactia. Acest lucru face ca vanzarea si cumpararea prin Catawiki sa fie mai sigura.

 • Cand ar trebuie sa expediez lotul?

  De indata ce ofertantul castigator a platit lotul, veti fi notificat prin e-mail. Dupa aceea, vi se va cere sa expediati obiectul in termen de 3 zile lucratoare.

Descărcați Aplicația de Licitații Catawiki pentru iPhone

Descărcați din App Store Descărcați din App Store

Abonați-vă la newsletterul Catawiki

Rămâneți la curent cu ultimele noutăți despre licitații și altele.

Vă puteţi dezabona oricând

Vă mulțumim, acum sunteți abonat la newsletter.

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.