Cumpără & vinde obiecte speciale la licitațiile noastre
Toate licitațiile

Orele de lucru ale serviciului de relații cu clienții

Sau apelați numărul internațional +31 85 8881 501. Furnizorul dvs. de servicii poate aplica taxe la apelarea unui număr internațional.

Răspunsurile la întrebările frecvente pot fi găsite la Help

Asistență clienți

Cum vă putem ajuta?

Alegeți o categorie

Întrebările cele mai frecvente

 • Este Catawiki gratis?

  Crearea unui cont Catawiki este absolut gratuit. Conturile sunt utilizate pentru a cumpara sau vinde obiecte in cadrul unei licitatii. Cumparatorii si vanzatorii platesc comisioane doar pentru profiturile din loturi.

 • De ce este in siguranta sa cumperi prin Catawiki?

  Plata dvs. va fi efectuată printr-o metodă de plată foarte sigură. Vom cere cumpărătorului să achite lotul într-un cont sigur în termen de trei zile de la licitație. După aceea vom informa vânzătorul cum că cumpărătorul a efectuat plata și îl vom ruga să expedieze lotul. Vânzătorul va primi plata la scurt timp după expediere. Dacă nu ați primit lotul în termen de 10 zile după achitarea prețului de achiziție, vă rugăm să ne informați pentru ca plata dvs. către vânzător să fie oprită.

 • De ce nu a fost acceptata oferta mea?

  Oferta dumneavoastra nu va fi acceptata daca este nevalida. Mesaje gen"Oferta nevalida" pot aparea cand suma introdusa nu este suficient de mare, cand suma introdusa include alte simboluri decat cifre ( cum ar fi o litera, o virgula sau o cratima), sau cand licitatia s-a incheiat deja.

 • As vrea sa plasez o oferta pe un obiect cu un pret de rezerva (PR). Ce inseamna?

  Unele loturi au un "pret de rezerva". Acesta este un pret minim ascuns pe care un vanzator l-a stabilit in consultare cu licitantul. Aceasta rezerva reprezinta pretul minim la care un vanzator ar fi in continuare dispus sa renunte la lotul sau. Preturile de rezerva pot fi stabilite pentru obiecte cu castiguri mari. Daca un pret de rezerva nu a fost intrunit odata ce licitatia a luat sfarsit, lotul specific nu va fi scos la licitatie.

 • Am castigat un lot. Cum transfer plata?

  După ce s-a încheiat licitația, cumpărătorii primesc un email ce conține un link către pagina de efectuare a plății. Se acceptă doar plata cu cardul sau prin transfer bancar. Dacă aveți un cont bancar Olandez, este posibilă selectarea unor metode alternative de plată, precum iDeal. Dacă aveți un cont bancar Belgian, puteți plati online folosind Bancontact sau MrCash. Dacă aveți un cont bancar German, puteți plăti cu DirecteBanking.

 • Detin o piesa originala valoroasa. Este obiectul meu potrivit pentru licitatie?

  Licitantii nostri sunt intotdeauna in cautarea unor obiecte interesante pentru licitatie. Puteti oferi obiecte orginale valoroase pentru ca licitantul sa le ia in considerare prin crearea unui lot pentru licitatia dorita. Licitantul va poate sfatui dupa aceea in ce licitatie (tematica) s-ar potrivi mai bine lotul dumneavoastra. In cazul in care ati dori o estimare a profitului inainte ca lotul dumneavoastra sa fie oferit, puteti intreba licitantul prin intermediul casutei text "Mesaj pentru licitant".

 • Pot adauga un pret minim (Pret de Rezerva) la lotul meu?

  Unele loturi au fost setate cu un "Pret de rezerva". Acesta este un pret minim ascuns pe care un vanzator l-a stabilit consultandu-se cu licitantul. Aceasta rezerva este pretul minim la care un vanzator ar fi in continuare dispus sa renunte la un lot.Preturile de rezerva pot fi stabilite doar pentru obiecte cu venituri mari de asteptat.

  Daca un pret de rezerva nu a fost atins odata ce licitatia a luat sfarsit,acel lot particular nu va fi vandut la licitatie. Licitantii nostri vor evalua viabilitatea pretului nostru de rezerva sugerat inainte de aprobarea lotului dumneavoastra.

 • Am trimis un lot pentru licitatie. Cand va fi analizat?

  Licitantii nostri evalueaza toate loturile trimise cat mai repede posibil. Scopul nostru este sa analizam loturile dumneavoastra in termen de o saptamana. Cu toate acestea, pentru licitatii tematice sau licitatii extrem de populare, aceasta analiza poate dura putin mai mult. In momentul in care lotul dumneavoastra este acceptat, veti primi un mesaj automat.

 • Cand voi fi platit pentru lotul meu?

  Imediat ce cumpărătorul a achitat factura către Catawiki, trebuie să trimiteți lotul în termen de 3 zile lucrătoare sau să-l pregătiți pentru colectare. După ce ați expediat lotul sau după ce a fost colectat, puteți schimba statusul acestuia în 'trimis' or 'colectat'. Plata vă va fi trimisă în termen de 14 zile, Miercurea, în condițiile în care nu au fost reclamații cu privire la achiziție. Data când veți primi plata poate fi găsită în confirmarea plății trimise pe email. Dacă a fost înaintată o reclamație, plata dvs. va fi oprită până când problema va fi rezolvată și vom încerca să mediem între dvs. și cumpărător. În acest fel, cumpărăturile și vânzările pe Catawiki se efectuează în siguranță totală.

 • Când ar trebui să livrez lotul?

  Imediat ce câștigătorul ofertei a achitat lotul, veți fi informat prin email. Apoi veți fi obligați să expediați lotul în termen de 3 zile lucrătoare.

Descărcați Aplicația de Licitații Catawiki pentru iPhone

Descărcați din App Store Descărcați din App Store

Abonați-vă la newsletterul Catawiki

Rămâneți la curent cu ultimele noutăți despre licitații și altele.

Vă puteţi dezabona oricând

Vă mulțumim, acum sunteți abonat la newsletter.