Despre Catawiki

Punem obiecte speciale la dispoziția tuturor

Licitații săptămânale pentru obiecte speciale

Obiectivul Catawiki este de a pune la dispoziția tuturor obiecte speciale. Licitațiile noastre zilnice vă prezintă mii de obiecte neobișnuite, rare și excepționale pe care nu le veți găsi în magazine.

Fapte și cifre

50 000

lotui săptămânal

150+

experți

14 milioane

vizitatori în fiecare lună

peste 300

licitații săptămânale

Cum a început totul

Catawiki a fost fondată în 2008; inițial, a fost creată ca site web unde colecționarii putea să își administreze și să își urmărească online colecțiile. Vizitatorii încă pot adăuga articole noi în cataloagele colecțiilor existente. În mod deloc surprinzător, numele Catawiki este o combinație a cuvintelor „catalog” și „wiki”. În 2011, Catawiki a început să găzduiască licitații săptămânale în diverse categorii, printre care: artă, antichități, mașini clasice, ceasuri, bijuterii, modă, cărți și timbre.

Experți specialiști

Licitațiile Catawiki sunt organizate cu atenție de către echipa noastră de experți. Aceștia garantează o selecție variată și de înaltă calitate a loturilor.

Detaliile companiei

Catawiki B.V.

Overcingellaan 5

9401 LA Assen, Olanda

Contactați-ne

Camera de Comerţ: Groningen, Olanda

Număr de Înregistrare la Camera de Comerţ: 01131735

Cod TVA: NL8194.21.182.B01

În fiecare lună, Catawiki găzduiește multe milioane de vizitatori din toată lumea. Astfel, organizația noastră are un accent puternic internațional, cu angajați din întreaga Europă. Birourile noastre se află în Țările de Jos, Germania, Franța, Marea Britanie, Italia și Spania.

Alăturați-vă echipei!

Catawiki dorește să se extindă rapid pe plan internațional! Avem nevoie de adevărați specialiști, care doresc să ne ajute să ne atingem obiectivele.