Despre Catawiki

Obiecte de inspirație pe care să le descoperiți în fiecare săptămână

Obiecte unice selectate de către experții noștri

Catawiki este o piață de desfacere online pentru obiecte neobișnuite, neașteptate și unice. Prin intermediul platformei noastre, oferim obiecte speciale cumpărătorilor internaționali, care împărtășesc pasiunea noastră pentru extraordinar.

Fapte și cifre

50 000 +

de obiecte la licitatie saptamanal

200

experți

7 milioande

vizitatori unici

80

categorii

Cum a început totul

Catawiki a fost fondată în 2008; inițial, a fost creată ca site web unde colecționarii putea să își administreze și să își urmărească online colecțiile. Vizitatorii încă pot adăuga articole noi în cataloagele colecțiilor existente. În mod deloc surprinzător, numele Catawiki este o combinație a cuvintelor „catalog” și „wiki”. În 2011, Catawiki a început să găzduiască licitații săptămânale în diverse categorii, printre care: artă, antichități, mașini clasice, ceasuri, bijuterii, modă, cărți și timbre.

Experți specialiști

Echipa noastră de experți interni sunt în inima Catawiki și ne fac să fim unici. Folosindu-și vastele cunoștințe și expertiza, oferă consiliere atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători. Prin selectarea și verificarea fiecărui lot inclus pe platforma noastră, se asigură că toate obiectele găsite pe Catawiki sunt cu adevărat speciale.

Detaliile companiei

Catawiki B.V.

Overcingellaan 5

9401 LA Assen, Olanda

Contactați-ne

Camera de Comerţ: Groningen, Olanda

Număr de Înregistrare la Camera de Comerţ: 01131735

Cod TVA: NL8194.21.182.B01

În fiecare lună, Catawiki găzduiește multe milioane de vizitatori din toată lumea. Astfel, organizația noastră are un accent puternic internațional, cu angajați din întreaga Europă. Birourile noastre se află în Țările de Jos, Germania, Franța, Italia și Spania.

Alăturați-vă echipei!

Catawiki dorește să se extindă rapid pe plan internațional! Avem nevoie de adevărați specialiști, care doresc să ne ajute să ne atingem obiectivele.