Cumpără & vinde obiecte speciale la licitațiile noastre
Toate licitațiile

Orele de lucru ale serviciului de relații cu clienții

Sau apelați numărul internațional +31 85 8881 501. Furnizorul dvs. de servicii poate aplica taxe la apelarea unui număr internațional.

Răspunsurile la întrebările frecvente pot fi găsite la Help

Practici comerciale echitabile

Pentru a garanta licitații sigure și de încredere, Catawiki funcționează după câteva principii călăuzitoare.

1. Verificare notarială

Întreaga procedură de licitație este verificată de dl. funcționar notarial independent J. Borren de la mr M.J. Meijer Notarissen N.V., Amsterdam.

2. Vânzătorilor nu li se permite să liciteze pentru propriile articole

Vânzătorilor nu li se permite să plaseze oferte pentru propriile articole trimise. În acest scop, sistemul nostru asigură faptul că vânzătorii nu pot plasa oferte pentru articolele trimise folosindu-și propriile conturi.

3. Licitantul cu oferta cea mai ridicată câștigă

Pentru toate licitațiile de pe Catawiki, dacă o ofertă este plasată în ultimul minut, fereastra de licitare este prelungită automat cu un minut. Acest lucru le dă altor licitanți suficient timp pentru a plasa o contraofertă și nu va trebui să așteptați până când încep să treacă ultimele secunde pentru a plasa ofertele dvs. Catawiki indică întotdeauna în mod clar care licitant a plasat oferta cea mai ridicată sau oferta câștigătoare. De îndată ce licitația se încheie, toți licitanții câștigători primesc un e-mail de confirmare în care se arată că au câștigat.

4. Angajații nu au voie să vândă la licitație

Angajații Catawiki și/sau membrii familiilor lor nu au voie să trimită articole la licitație pe Catawiki. Acest lucru ajută la garantarea neutralității angajaților noștri atunci când se ocupă de licitațiile noastre. Catawiki are grijă ca această regulă să fie aplicată cu strictețe.

  • Adjudecătorii nu au voie să plaseze oferte.
5. Documentele de identitate ale vânzătorilor sunt obligatorii

Înainte de a le permite utilizatorilor noștri să trimită articolele lor spre a fi analizate, Catawiki le solicită o copie a unui document de identitate valabil. Această verificare suplimentară le asigură licitanților o măsură suplimentară de securitate. Aceste copii sunt distruse imediat după procesul de verificare.

Descărcați Aplicația de Licitații Catawiki pentru iPhone

Descărcați din App Store Descărcați din App Store

Abonați-vă la newsletterul Catawiki

Rămâneți la curent cu ultimele noutăți despre licitații și altele.

Vă puteţi dezabona oricând

Vă mulțumim, acum sunteți abonat la newsletter.