Guide close

Cum funcționează

Vă Oferim Cel Mai Bun Start - Cumpărători

Suntem foarte bucuroși să vă arătăm minunata noastră lume a obiectelor speciale! Săptămânal, puteți găsi mii de loturi neobișnuite, rare și excepționale pe Catawiki - obiecte pe care nu le vei găsi în magazinele obișnuite. Dorim să vă oferim o platformă sigură ce vă conectează cu vânzătorii acestor articole unice. Experții noștri interni vă vor ajuta și îndruma pe durata procesului. Pentru a începe cu încredere, am adunat mai jos toate informațiile de care aveți nevoie. Abia așteptăm să câștigați primul obiect special!


Întrebări frecvente

Este Catawiki gratis?

Crearea unui cont Catawiki este absolut gratuit. Conturile sunt utilizate pentru a cumpara sau vinde obiecte in cadrul unei licitatii. Cumparatorii si vanzatorii platesc comisioane doar pentru profiturile din loturi.

De ce este in siguranta sa cumperi prin Catawiki?

Plata dvs. va fi efectuată printr-o metodă de plată foarte sigură. Vom cere cumpărătorului să achite lotul într-un cont sigur în termen de trei zile de la licitație. După aceea vom informa vânzătorul cum că cumpărătorul a efectuat plata și îl vom ruga să expedieze lotul. Vânzătorul va primi plata la scurt timp după expediere. Dacă nu ați primit lotul în termen de 10 zile după achitarea prețului de achiziție, vă rugăm să ne informați pentru ca plata dvs. către vânzător să fie oprită.

Mi-am pierdut parola si nu ma pot inregistra. Ce pot face?

Puteti cere cu usurinta o noua parola folosind link-ul "am uitat parola" la pagina de inregistrare. Veti primi un e-mail cu un link catre pagina de creare a parolei.

De ce nu a fost acceptata oferta mea?

Oferta dumneavoastra nu va fi acceptata daca este nevalida. Mesaje gen"Oferta nevalida" pot aparea cand suma introdusa nu este suficient de mare, cand suma introdusa include alte simboluri decat cifre ( cum ar fi o litera, o virgula sau o cratima), sau cand licitatia s-a incheiat deja.

Aș dori să plasez o ofertă pe un lot cu preț de rezervă. Ce înseamnă acest lucru?

Unele dintre loturi au fost fixate cu un ‘preț de rezervă’. Acesta este un preț minim ascuns pentru care vânzătorul este dispus să își vândă lotul, stabilit împreună cu expertul. Prețul de rezervă poate fi stabilit doar pentru loturile cu un venit preconizat de cel puțin €200. Dacă prețul de rezervă nu a fost atins la încheierea licitației, atunci acel lot nu va fi scos la licitație.

Am câștigat un lot. Cum transfer plata?

După ce s-a încheiat licitația, cumpărătorii vor primi un email ce va conține un link către pagina de plată. Este posibilă plata cu card de credit (Visa, MasterCard, American Express), transfer bancar prin utilizarea uneia dintre următoarele metode de plată online: iDEAL, Bancontact, Giropay, SOFORT, EPS, Multibanco, Przelewy24.

Vizualizați toate Întrebări frecvente