Cele mai cerute
Mi-am plătit articolul. Cum se face că încă nu l-am primit?


Există o serie de motive pentru care comanda dvs ar putea avea nevoie de ceva timp pentru a ajunge. De exemplu, dacă vânzătorul locuiește într-o țară diferită de dvs., este posibil ca livrarea să dureze mai mult. 


De îndată ce vânzătorul expediază articolul, vă vom trimite un e-mail pe care îl puteți folosi pentru a vă urmări comanda. De asemenea, puteți urmări și în detaliile comenzii. Acest lucru vă poate ajuta să vă faceți o idee referitoare la ce etapă este în procesului de livrare și dacă acesta a fost reținut la o anumită etapă. 


De asemenea, puteți verifica perioada estimată de livrare în detaliile comenzii articolului pentru a vedea când vă puteți aștepta să sosească.


Dacă nu găsiți informațiile de urmărire sau durează mai mult decât perioada de livrare estimată, contactați vânzătorul. Vă recomandăm să-i contactați în limba engleză sau în limba lor maternă.


În cazul în care vânzătorul nu vă răspunde în termen de 20 zile de la amenajarea expedierii, să ne anunțați. În acest fel, ne putem asigura că plata nu va ajunge la aceștia până când nu se rezolvă problemele.

Kontakta oss