Cele mai cerute
Când și cum aranjez colectarea unui articol?

În cazul în care lotul nu a fost colectat, va trebui să contactați cumpărătorul pentru a ajunge la un acord cu privire la colectare. Cumpărătorul este obligat să colecteze lotul, iar dvs, în calitate de vânzător, trebuie să păstrați lotul disponibil până când cumpărătorul îl va colecta. Puteți contacta vânzătorul prin intermediul paginii cu detaliile lotului. Dacă vânzătorul nu răspunde sau nu colectează lotul în tertmn de 10 zile, vă rugăm să ne contactați și vom intermedia pentru a rezolva problema.

Dacă este implicată în colectarea lotului o a terță parte, cumpărătorul își va asuma întreaga responsabilitate pentru întreg procesul. Vă recomandăm ca, în cazul unei situații specifice de colectare, să adunați întâi mai multe informații de la cumpărător. Nu dați un lot fără a fi sigur că este o colecție ofocială de la vânzător.

Dacă cumpărătorul a selectat opțiunea de colectare, dar acum dorește să aranjeze livrarea lotului, amandoi puteți cădea la un acord comun. Dacă lotul a fost setat astfel `Necesită colectare`, vă recomandăm să fiți un pic mai flexibil și să cooperați pentru a întruni nevoile cumpărătorului și astfel să nu pierdeți vânzarea.

A fost de ajutor acest articol?
Vă mulțumim pentru informație!
Spuneți-ne mai multe despre articol.
Vă rugăm selectați tot ce se aplică
Mulțumim pentru feedback!
Contactați-ne