Cumpără & vinde obiecte speciale la licitațiile noastre
Toate licitațiile

Orele de lucru ale serviciului de relații cu clienții

Sau apelați numărul internațional +31 85 8881 501. Furnizorul dvs. de servicii poate aplica taxe la apelarea unui număr internațional.

Răspunsurile la întrebările frecvente pot fi găsite la Help

Supraveghere notarială

La Catawiki, prețuim încrederea și siguranța. Pentru a garanta validitatea tuturor ofertelor plasate, licitațiile noastre sunt supravegheate de dl. funcționar notarial independent J. Borren de la mr M.J. Meijer Notarissen N.V., Amsterdam.

Meijer Notarissen N.V. a fost fondat în 1909 și este un birou notarial activ pe plan internațional. Dl. funcționar notarial J. Borren este specializat în licitații și îndeplinește un rol de supraveghere și pentru alte case de licitații.

Ce înseamnă asta

Toate ofertele plasate la licitațiile de pe Catawiki sunt supravegheate de un funcționar notarial. Acest notar independent poate verifica în orice moment istoricul complet al ofertelor oricăror licitanți înregistrați și/sau licitații de pe Catawiki. Drepturile de acces la sistemul de licitații al Catawiki sunt rezervate în totalitate pentru notar și nicio altă terță parte nu are acces la acest sistem.

Rolul notarului

Printre altele, funcționarul notarial realizează verificări aleatorii prin eșantionare pentru a se asigura că termenii și condițiile Catawiki sunt respectate în totalitate.  

Notar

Dl. J. Borren

Mr M.J. Meijer c.s.
birou notarial în Amsterdam

Descărcați Aplicația de Licitații Catawiki pentru iPhone

Descărcați din App Store Descărcați din App Store

Abonați-vă la newsletterul Catawiki

Rămâneți la curent cu ultimele noutăți despre licitații și altele.

Vă puteţi dezabona oricând

Vă mulțumim, acum sunteți abonat la newsletter.