Câștigă mai mult vânzând la licitațiile Argint și Aur Catawiki
Începeți să vindeți acum
Creați-vă contul gratuit de vânzător
Prin intermediul Catawiki puteți vinde obiectele dvs. speciale către ofertanții din întreaga lume! Introduceți datele dvs. pentru a începe înregistrarea ca vânzător.
Aveți un cont Catawiki? Conectare
Face obiectele speciale disponibile pentru toată lumea prin intermediul licitațiilor online
Weekly auction
300 de licitații săptămânale
Catawiki este platforma de licitații online cu cea mai mare creștere din Europa. Cu peste 300 de licitații săptămânale în cadrul a 80 de categorii, Catawiki este site-ul numărul 1 de cumpărarea și vânzarea de obiecte speciale.
Auctioneers
194 de experți
Licitațiile Catawiki sunt atent organizate de către echipa noastră de experți de specialitate. Aceștia garantează o selecție variată de loturi de înaltă calitate.
Visitor
14M de vizitatori
În fiecare lună, Catawiki este gazda a milioane de vizitatori din întreaga lume. Platforma noastră este disponibilă în 17 limbi diferite, inclusiv Engleză, Germană, Franceză, Olandeză, Italiană, Spaniolă, Chineză și Portugheză.

Cum să vinzi prin intermediul Catawiki

Înregistrare vânzător

Înregistrarea ca vânzător este gratis și foarte ușor de realizat. Odată ce aveți un cont, puteți scoate la licitație oricât de multe obiecte doriți care sunt de calitate superioară.

Trimite lotul

Selectează licitația care se potrivește lotului tău. Te rugăm să adaugi o descriere corectă și o imagine clară ce prezintă loturile în cel mai bun mod posibil.

Plăți

Te vom informa imediat ce cumpărătorul a transferat plata. Din acel moment poți expedia lotul în termen de 3 zile lucrătoare. Vei primi plata în termen de 2 săptămâni din momentul în care ai indicat faptul că lotul tău a fost expediat, cu condiția să nu fi existat nicio dispută cu privire la achiziție.

Costuri de livrare

Costurile de livrare nu percep niciun comision. În calitate de vânzător, poți indica costurile de livrare pentru diferite destinații atunci când îți scoți la licitație loturile.
Potențial de vânzare la nivel mondial
€ 0

Listare gratuită

12.5%

Comision

Comisionul pentru vânzători este de 12.5% din câştigul licitaţiei, fără TVA. Comisioanele sunt folosite pentru promovarea intensivă a licitaţiilor. Loturile dvs vor fi promovate în diferite moduri, ca de exemplu: prin intermediul reclamelor online, reţelele de socializare , email-uri şi reclame printate.
741 60ba8a0e0b99667466e914b30f6cde793034d652 landscape
743 4c4b3e455ba9b67c8bb1e3349e3626427bf6c509 landscape
745 c4273e582a29e8a379a42f0724bc7e5a7064bf4b landscape

Catawiki îți va promova loturile prin intermediul a numeroase platforme de publicitate - Google, Facebook, și rețeaua noastră de parteneri prin blogurile și site-urile tematice.

Ce pot vinde la licitațiile online Catawiki?
Săptămânal organizăm peste 300 de licitații în cadrul a 80 de categorii și suntem întotdeauna în căutare de obiecte speciale pe care să le includem la licitațiile noastre. Acestea sunt acele obiecte pline de emoție, ce au o valoare istorică sau culturală sau obiecte de interes ce vor atrage atenția audienței noastre. Acceptăm obiecte dintr-o varietate largă de categorii, de la ceasuri la artă, obiecte de artă rare la timbre, și de la vin la mașini clasice.
Cum pot știi dacă obiectele mele sunt potrivite pentru Catawiki?
Orice obiecte speciale aveți, adjudecătorii noștri sunt bucuroși să le evalueze pentru a le include la licitațiile noastre. Toate loturile trebuie să aibă o valoare minimă estimată de €75. Acest lucru se întâmplă deoarece cumpărătorii noștri vin la Catawiki nu doar pentru a găsi ceva unic, dar și de valoare. Dacă doriți să scoateți la licitație obiecte cu o valoare estimată mai mică, vă sugerăm să le grupați și să le vindeți sub formă de colecție.
Este timpul să vindem către ofertanţi din întreaga lume
Începeți să vindeți acum