Încredere & Satosfacție
La Catawiki, încrederea dvs este extrem de importantă pentru noi. Din acest motiv, ne străduim să vă oferim una dintre cele mai securizate și de încredere platforme posibile pentru cumpărarea de obiecte unice și speciale online. Aici aveți câteva modalități în care putem ajuta ca licitatorii să aibă o experiență de sigură și securizată.
Echipa noastră de experți interni
Echipa noastră de experți interni selectează și verifică cu atenție obiectele speciale ce sunt scoase la licitație pe Catawiki. Acest lucru este pentru a asigura autenticitatea și pentru a vă asigura că nu licitați pe articole pe care le puteți găsi în orice magazin.
Vânzători verificați și securitatea contului
Fiecare dintre vânzătorii noștri are propria sa pagină de vânzător, unde puteți citi review-uri despre ei de la foștii cumpărători. Pentru loturile de înaltă valoare, cerem să parcurgeți un pas de verificare în plus. Acest lucru este pentru a preveni orice loturi frauduloase pe platforma noastră. În plus, avem propria noastră echipă de specialiști în prevenirea înșelăciunilor și fraudei la Catawiki. Treaba lor este să șteargă orice activitate suspicioasă și să rezolve orice probleme ce ar putea să apară sau să le prevină
Protecția plăților
Toate plățile la Catawiki trec prin furnizorul nostru de plăți Stripe, unul dintre cei mai renumiți și de încredere furnizori de plăți din întreaga lume. Odată ce ați achitat lotul, plata este păstrată până când vânzătorul confirmă expedierea lotului sau l-a pregătit pentru colectare. Acest lucru asigură că plata este în siguranță pe toată perioada. După ce ați achitat lotul, puteți contacta vânzătorul în mod direct prin intermediul paginii dvs Catawiki cu `Detaliile Comezii`. Dacă aveți întrebări referitoare la starea livrării comenzii dvs, sau dacă doriți informații suplimentare cu privire la livrare, vă rugăm contactați cumpărătorul în mod direct.
Echipă de Relații cu Clienții dedicată
Echipa noastră internațională de Relații cu Clienții este pregătită să vă asiste în orice fel. Dacă ceva nu merge bine, veți fi asistat în mod personal de către unul dintre agenții noștri. Avem agenți vorbitori de limba engleză, olandeză, germană, franceză, italiană, spaniolă și chineză.
Costuri adiționale
Pentru a fi cât mai transparenți posibil, am dori să evidențiem costurile adiționale atunci când cumpărați la Catawiki. Costul total al lotului câștigător este compus din trei elemente: licitația câștigătoare + costurile de livrare + taxa de licitație (9% din licitația câștigătoare). Costurile de livrare sunt definite de către vânzător și nu se aplică în cazul în care alegeți ridicarea lotului. Taxa de licitație de 9% este folosită pentru a vă oferi o platformă sigură și de încredere, unde fiecare lot scos la licitație a fost aprobat și evaluat de către experții noștri.
Creați-vă contul gratuit
La Catawiki, veți fi surprins în fiecare săptămână de impresionanta selecție de obiecte speciale pe care o avem la ofertă. Înscrieți-vă astăzi și explorați licitațiile noastre săptămânale organizate de către echipa noastră de experți de specialitate.
Aveți un cont Catawiki? Conectare